X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V2817

Areal/kælder:

259 / 74

Rum:

8

Etager:

2

Grund:

4655

Byggeår:

1978

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Mommarkvej 14, Hvinningdal

Liebhavervilla i forskudte plan velbeliggende på stor naturgrund på 4.655 kvm med udsigt over Silkeborg Langsø og  Hvinningdal Bakker. Villaen er beliggende på en spændende kuperet grund, hvor man kan gå på opdagelse i egen skov, nyde sommeren på de forskellige solvendte terrasser og altanen. Grunden er tilpasset den moderne børnefamilie, således den er nem at holde. Ideel til en familie med en travl hverdag, der sætter pris på privat liv og stilhed efter en travl dag. Her er kort afstand til skole og daginstitutioner via stisystem og direkte sti til grønt område. Ejendommen ligger centralt i forhold til indkøb og offentlig transport.

Villaen er arkitekturmæssigt en perle, klassisk og meget tidssvarende, den er fuldmuret og opført i forskudte plan, en stor del af væggene er vandskurede og der er skrå lofter, der giver plads til lys og luft.  
På mellemplanet er der en stor præsentabel entre med et ovenlysvindue og med et flot klassisk travertingulv. Et velholdt gæstetoilet med Duravit håndvask og bruseniche og et stort moderniseret badeværelse med fritstående badekar. Derudover er der 3 store værelser, alle med direkte udgang til haven, skrå lofter og indbyggede skabe. Det ene af værelserne har ovenlys og en indbygget hems. Derudover er der et velindrettet bryggers med elementer fra JKE. I forskudt plan fra entreen er der på 1. sal et skønt, velindrettet og moderniseret køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Der er skrå lofter og flot egetræsplankegulv. Her er hyggeligt med brændeovn og udsigt over Silkeborg Langsø, naturområdet og udgang til en stor udsigtsaltan på 17 kvm. Derudover er det i forbindelse til køkkenet en stor dejlig spisestue, der også kan anvendes til andre formål.I åben forbindelse med entreen er der adgang til husets grundplan, hvor gulvene er i niveau med terrænet udenfor og der er store vinduespartier mod syd og med udsigt til den store naturhave og med Silkeborgs kuperede terræn og skovene i baggrunden, her får man en fantastisk fornemmelse af at være tæt på naturen. I dette plan er der et stort værelse, et totalt renoveret badeværelse fra 2010 og et stort multirum. Multirummet kan eventuelt indrettes til stue eller kontor, eller der kan etableres en selvstændig lejlighed, fordi der er indlagt vand og afløb i det store rum.

Til villaen er der en dobbelt carport og et redskabsrum.

En unik ejendom, hvor kvaliteten og arkitekturen skal opleves.

plantegning
plantegning