X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3604

Areal/kælder:

95 / Nej

Rum:

3

Etager:

1

Grund:

538

Byggeår:

1993

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Fyrreskoven 1, Virklund

Højtbeliggende enderækkevilla med et smukt kig til Virklund Skovene. Enderækkevillaen har en unik placering på grunden, der kan opleves som et plateau på en skråning og kun med en nabo. Boligen er velbeliggende i børnevenlige og naturskønne Virklund  med kort afstand til skøn natur, badesøen Thorsø, Virklund Skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder samt 50 m. til off. transport til midtbyen. Desuden kun få minutters kørsel til Silkeborg centrum. Tilhørende fælles sølod, som ligger direkte ned til Thorsø, hvor der er rig mulighed for at nyde den smukke natur med hele familien, lægge kajakken i vandet eller tage en dukkert i søen.

Enderækkevillaen er renoveret indvendigt fra 2015 med gipslofter i stue og køkken/alrum, gulve, badeværelse og køkken i en rød tråd med en særlig sans for detaljer, som er kreativ og funktionel. Rækkevillaen indeholder kombineret entre/bryggers. Køkken/alrum fremtræder eksklusivt med velindrettede køkkenelementer, hårde hvidevarer med bl.a. gaskomfur og betonbordplade. I åben forbindelse til køkken/alrummet er stuen med brændeovn og udgang til delvis overdækket syd-/vestvendt terrasse samt østvendt have. I stuen er der mulighed for at etablere et ekstra værelse. Fra alrummet er der yderligere adgang til værelse, soveværelse med indbyggede skabe og træloft med spots. Endvidere moderniseret badeværelse med pudsede vægge, væghængt toilet og badeværelsesarrangement med træbordplade og betonvask.

Ugeneret og skøn lukket baghave, som er som en oase om sommeren. Her er flere hyggekroge fra de forskellige terrasser, såvel som den nyere anlagte forhave med en lille flisebelagt solplet, som den delvis overdækkede terrasse i baghaven, der i alt giver optimale muligheder for at finde læ og sol hele dagen.  

Tilhørende integreret carport og isoleret redskabsrum.

En bolig der skal opleves !