X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3487

Areal/kælder:

115 / Nej

Rum:

4

Etager:

1

Grund:

872

Byggeår:

1984

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Sleipnersvej 13, Hvinningdal

1-plans villa velbeliggende på attraktiv og lukket vej i det skønne Hvinningdal, hvorfra der er cykelafstand til Silkeborg midtby. Endvidere er der gåafstand til skole, daginstitution, off. transport, indkøbsmuligheder m.v. Nærmiljøet byder på skøn natur, hvor der bl.a. for enden af den lukkede vej er tilgang til skov og desuden kort afstand til Silkeborg Langsø og naturen deromkring, så her er rig mulighed for et aktivt udeliv.

Villaen fremstår generelt i oprindelig men meget velholdt stand og er praktisk indrettet uden spildplads. Boligen indeholder praktisk og rummeligt bryggers med plads til garderobe og vaskefaciliteter. Åbent køkken/alrum med gulvvarme, spiseplads, brændeovn og udgang til en skøn og ugeneret terrasse, hvor man med familien kan nyde tilværelsen med kig til baghaven og tilhørende mindre dam. Fra alrummet er der åben forbindelse til stuen. Endvidere soveværelsesafdeling med soveværelse med faste skabe, pænt og moderniseret badeværelse med bruseniche og klinker med gulvvarme. Derudover værelsesafdeling med 2 ekstra værelser ligeledes med faste skabe og det ene værelse med udgang til terrasse. Her er endvidere ekstra badeværelse med bruseniche og klinker med gulvvarme. Derudover tilhørende carport, overdækning, udhus til opbevaring samt en skøn lukket baghave.

En praktisk indrettet bolig som tilbyder en suveræn beliggenhed med et naturskønt nærmiljø. Kontakt os for nærmere aftale om fremvisning af denne spændende bolig.  

plantegning