X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3481

Areal/kælder:

114 / 94

Rum:

4

Etager:

2

Grund:

448

Byggeår:

1960 / 2006

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

A.Andersens Vej 1E, Gødvad

I børnevenligt område i Gødvad finder du denne veludnyttede enderækkevilla. Boligen er velbeliggende med veletablerede stisystemer til skole, daginstitution, indkøb m.v. Nærområdet er generelt præget af mange børnefamilier og byder ligeledes på flere grønne reakreative områder, som indbyder til boldspil og leg. Fra området er der desuden nem adgang til motorvejen, som forkorter transporttiden til og fra byer som Århus og Herning.

Boligen, der har sort cementtagsten og gråpudset ydermure, fremstår i indflytningsklar stand. Indvendigt er boligen velindrettet uden spildplads og består af entré/bryggers, hvor der er vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til to store værelser. Fra det ene af værelserne er der udgang til terrassen, hvor man kan nyde sommeraftenerne. Endvidere stort badeværelse med gipslofter og ovenlysvindue, som giver et godt naturligt lys til rummet. Stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Her er der rig mulighed for, at hele familien kan samles og nyde hinandens selskab. Fra stuen er der udgang til en fransk altan. Endvidere endnu et stort værelse. Kælderen består af tre rum, et stort opholdsrum som med fordel kan bruges til aktivitetsrum/multirum. I forlængelse af multirummet er der to store disponible rum, som evt. kan anvendes til børne-/teenageafdeling. Kælderen har egen udgang til overdækket terrasse, som kan anvendes til opbevaring af cykler mv.

Alt i alt en rigtig god bolig til en børnefamilie, som ønsker at bo i et godt nærområde, som samtidigt er centralt beliggende. Et godt køb for førstegangskøbere.