X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3488

Areal/kælder:

151 / 76

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

5317

Byggeår:

1982

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Bergensvej 23, Gødvad

Arkitekttegnet kvalitetsvilla i forskudte plan, som fremstår særdeles velholdt og løbende moderniseret. Villaen er for den kræsne køber, som også sætter pris på en unik beliggenhed. Villaen er tilbagetrukket fra blind vej, og den store naturgrund på i alt 5.317 kvm., fordelt på 2 matrikler, grænser op til skønt naturområde. Det giver en fornemmelse af at bo tæt på naturen, hvor man efter en travl hverdag kan trække sig tilbage og nyde roen. Kvarteret er kendetegnet som et særdeles børnevenligt område med mange cykelstier til flere daginstitutioner, skole, idrætsklub og den nye Rema 1000. Her er ligeledes nem adgang til den nye motorvej, dog uden støjgener.

Villaen fremstår med delvis udskiftede vinduer  bl.a. fra 2013. I Underetagen er der 76 kvm som delvis kan inddrages til beboelse. P.t. er der 2 garager og stort depotrum. I forlængelse af indkørslen brændeskur.  Yderst velanlagt haveanlæg med flere terrasser i forskellige niveauer. Her kan fremhæves udsigtsaltan med morgensol samt stor velanlagt aftenterrasse, som er total ugenert.

Villaen indeholder entre med klinker. Velholdt badeværelse med bruseniche. Bryggers moderniseret med nyere skabe. Stort køkken/alrum hyggelig indrettet med brændeovn og her er spiseplads til en stor familie. Fra alrummet er der adgang til 2 værelser med fyrtræsparket samt udgang til stor østvendt udsigtsaltan. I forskudt plan fra alrummet er der opholdsstue med godt lysindfald fra lysbånd ved loftet og vinduesparti fra gulv til loft. I forlængelse herfra glasstue med klinker og gulvvarme. Fra glasstuen kan man  nyde naturen på tæt hold. Herfra ligeledes udgang til ugeneret syd-/vestvendt terrasse. Forældreafdeling med soveværelse og badeværelse med bruseniche og terrassedør med udgang til yderligere terrasse. Underetagen, som er velegnet til at inddrage til beboelse er p.t. indrettet til 2 garager og et stort disponibelt rum og vinkælder.

plantegning
plantegning