X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3479

Areal/kælder:

220 / Nej

Rum:

6

Etager:

1

Grund:

1041

Byggeår:

1972

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Chr.Winthers Vej 30, Balle

Sjældent udbudt 1-plans villa i Balle. Villaen er smukt beliggende med haven direkte op til flot skov, hvor årstidernes skifte kan nydes. Villaen ligger på toppen af Balle og har i vinterhalvåret udsigt over by og landskab.

Beliggenheden er ideel på lukket villavej med få meter til stisystem, som giver børnevenlig adgang til skole, daginstitution, indkøb, boldbane, øvrige fritidsaktiviteter, kælkebakke mv. Det er helt klart optimale omgivelser for børnefamilien.

Der er kort kørsels afstand til Silkeborg midtby og få minutters gang til offentlig transport. Det tager 5 min. at nå motorvejs afkørslen mod Herning og Aarhus og boligen ligger ugenert i forhold til støj.

Boligen fremstår lys og enkel. Der er lagt nyere arkitekttegnet tag på i 2009. De indvendige vægge er pudset op og badeværelserne er renoveret i 2009, det ene dog kun lettere renoveret. De 11 ovenlysvinduer giver et unikt lysindfald døgnet igennem.

Huset indeholder entre, gæstetoilet, værelse, stor spisestue/alrum med flot lysindfald og udsigt til ugeneret lukket baghave og skov. Herfra er der udgang til to flisebelagte terrasser, hvor familien kan samles, og sommeraftenerne kan nydes. Stor stue med pejs og spændende lysindfald fra flere vinkler. Fra spisestuen er der adgang til husets fordelingsgang, som er veludstyret med fastmonterede skabe. Herfra er der adgang til 2 rummelige værelser og et renoveret badeværelse. Desuden soveværelse med tilhørende stort badeværelse med kar, bruser og 2 håndvaske. Køkken/alrummet er delvist renoveret i 2009 med respekt for den oprindelige stil. Fra køkkenet er der udgang til bryggers og herfra til dobbelt carport, hvor der er mulighed for værksted/hobbyrum. Den nordlige del af forhaven og langs husets nordre side, er nyanlagt i foråret 2016.

Alt i alt en moderne bolig, hvor enkelte deltaljer fra den originale 1970’er stil er bevaret. Det er en bolig, som skal ses, og som tilbyder det, en moderne børnefamilie har behov for med et nærmiljø med mange børnefamilier.  

plantegning