X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3387

Areal/kælder:

218 / Nej

Rum:

6

Etager:

1

Grund:

1125

Byggeår:

2007

Energimærke:

B

Økonomi

Kontantpris:

3.625.000

Udbetaling:

185.000

Brutto*:

16.299

Netto*:

13.654

Ejerudgift:

4.307

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Savonlinnavej 24, Gødvad

Højtbeliggende og spændende villa i børnevenligt kvarter på blind vej med adgang til flere grønne arealer og legeplads. Der er stisystem til skole, idrætshal og daginstitutioner samt gode forbindelse ift. offentlig transport. Der er endvidere kort afstand til indkøbsmuligheder, skøn natur, Silkeborg Langsø, Silkeborg centrum samt motorvejstilkørslen Aarhus-Herning.

Villaen, der er opført i 2007, er velindrettet med en spændende planløsning. Derudover er villaen opført med særlig fokus på et stilfuldt amerikansk inspireret byggeri som ses ved de høje søjler ved indgangspartiet og facaden samt de store vinduespartier, som skaber et godt lysindfald. Her er ligeledes bygget med en særlig sans for vedligeholdelsesvenlige løsninger, hvor blandt andet facaderne, som er beklædt med vedligeholdelsesfrit fibercement, kan nævnes.

Villaen indeholder mange store rum, og der er installeret et Nilan genvexanlæg, som sikrer et fantastisk indeklima. Villaen har dobbelt garage med automatisk portanlæg og direkte indgang til bryggers med skabe. Boligen indeholder meget præsentabel hall med en fantastisk rumfornemmelse med loftshøjde på ca. 3,8 meter. Rummelig stue med loft til kip og kig fra de store vinduespartier til haven. Stort kontor med evt. mulighed for liberalt erhverv.

Forældreafdeling med usædvanligt stort badeværelse, der indeholder 2 elementer med håndvaske, bruseniche og spabad. Der er stort soveværelse med udgang til haven gennem terrassedøren. Endvidere indeholder forældreafdelingen stort og velindrettet walk-in. Stort køkken/alrum med mange elementer fra Vordingborg Køkken og adgang til terrasse og have. Spisestuen er ligeledes med loftshøjde på ca. 3,8 meter, hvor man får fornemmelse af en herskabelig stil. Børneafdelingen indeholder 2 store børneværelser, fordelergang samt badeværelse med hvidt element og bruseniche.

I den store garage er der to elporte og fint plads til cykler og haveredskaber mv. Ejendommen er opført på en 1125 kvm stor grund med god græsplæne samt flere terrasser og en præsentabel og flot anlagt indkørsel/forhave.

Overalt fremstår ejendommen i velholdt stand, og man vil kunne flytte direkte ind og nyde ejendommen med det sammen.

plantegning