X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V2885

Areal/kælder:

150 / 12

Rum:

6

Etager:

2

Grund:

690

Byggeår:

1938 / 1946

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Guldbergsgade 22, Alderslyst

Charmerende villa fra 1938 med pudset facade, velbeliggende i det attraktive Alderslyst. Boligen er opført i 2 plan foruden kælder.  Fra ejendommen er der ca. 500 meter til Silkeborgsøerne, tillige gå-afstand til centrum, skoven og Silkeborg Langsø. Gåafstand til Papirfabrikken med cafemiljø, biograf og fitness. Endvidere kort afstand til børnehave, vuggestue, svømmehal samt nærliggende torv med gode indkøbsmuligheder.

Villaen er indrettet med hall, hvor der er højt til loftet. Charmerende og flot trappe til 1. sal, gæstetoilet. Stor stue og spisestue med stort åbent vinduesparti, der giver et fantastisk godt lys, og hvor familien kan samles til hygge med ild i pejsen. Dejlig havestue, hvor den franske dør kan åbnes op ud til haven. Oprindeligt snedkerkøkken med et tvist af retro og med flot udsigt til den hyggelige have. Lyst bryggers med mulighed for vaskefaciliteter samt direkte udgang til haven. 1. sal med åben repos og trægulv. I alt 4 værelser. 3 børneværelser hvor det ene værelse har tilhørende lukket altan med udsigt og flot lysindfald. Soveværelse med trægulv og indbygget skab. Lyst badeværelse med hvide klinker og badekar.  

Tilhørende hyggelig lukket gårdhavemiljø med flere terrasser -  bl.a. overdækket terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Endvidere garage og et større værksted.

plantegning
plantegning